snusmagasinet.se

GDPR "Personuppgiftspolicy"

Viktig information till våra kunder

Från och med den 25 maj 2018 har personuppgiftslagen (PUL) ersatts av den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Syftet med PUL har varit att skydda männsikor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR ställer högre krav på hur vi som organisation hanterar dina personuppgifter, vilka personuppgifter vi använder, vilken laglig grund vi stödjer användandet på och hur länge uppgifterna sparas. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Kontaktuppgifter:
Snusmagasinet 3 AB
Mail: info@snusmagasinet.se
Telefon:........


Information om personuppgifter

I denna personuppgiftspolicy kallas Snusmagasinet 3 AB, med organisationsnummer 559169-4491, för snusmagasinet och är personuppgiftsansvarig. Personuppgifter är uppgifter genom vilka vi direkt och indirekt kan identifiera dig, t ex. ditt namn, ditt telefonnummer, din e-postadress, uppgifter om order samt beställningar och köpinformation.


Behandling av personuppgifter

Vi behndlar dina uppgifter i samband med beställningar, order, utskick av information, betalningar, hantering av reklamationer och för att uppfylla gällande lagstiftning som t ex. bokföringslagen.


Vad uppgifterna används till?

För att vi ska få hantera dina personuppgifter, krävs att vi angivit ett uttryckligt och berättigat syfte med användandet.
A) Behandling av dina personuppgifter är nödvändigt för att ingå eller fullgöra avtalet med dig.
B) Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändigt för att vi skall kunna fullgöra en rättslig förpliktelse, t ex. att spara personuppgifter för bokföringsändamål.
C) Vi bedömer, efter en så kallad intresseavvägning, att våra intressen av att få behandla dina personuppgifter väger tyngre än din rätt till integritetsskydd.


Med vem delar vi personuppgifter med?

Betallösningar
För att kunna ta betalt, hantera fakturor och betalningar delar vi uppgifter med Klarna. Klarna kommer att samla personuppgifter om dig i samband med betalning. Klarna är personuppgiftsansvariga för dessa uppgifter enligt bolagets villkor. Länk Klarna.


Postnord/Fraktbolag/Unifaun

Våra fraktbolag tar del av de personuppgifter som krävs för att kunna leverera din beställning.


Cookies/Google/Facebook

Vi delar analysdata via tredjepartscookie för marknadsföring och webbanalys för att kunna förbättra våra tjänster. Vi registrerar ingen information om besökarens IP-adress, därför kan informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet.

Google analytics är ett analysverktyg som vi använder för att förbättra vår sida, se trafikflöden och struktur på vår webbsida. Du kan här också välja att inte godkänna cookies för att slippa få din information sparad.


Chatt

Genom våra verktyg kan personuppgifter som t ex. telefonnummer, namn, adress, e-post, IP-nummer samt de uppgifter som du själv använder komma att lagras.


Myndigheter

På begäran kan vi enligt lag och myndighetsbeslut vara skyldiga att lämna ut vissa uppgifter t ex. till polisen i samband med brott.

Vi på Snusmagasinet.se tar GDPR på allvar och har du som kund frågor så kontakta oss gärna. kontaktuppgifter finner du längre ner på sidan.


Med vänlig hälsning
Teamet bakom snusmagasinet

  • Snabba leveranser hem i brevlådan eller utlämningsställe
  • Gratis fraktalternativ när du handlar mer - faktura 14 dagar 0 kr
  • Volympriser - köp mer spara mer
  • Billigt snus direkt hem i brevlådan med enkel frakt från 29 :-

Kundtjänst

Telefon: 044-320110
E-post: info@snusmagasinet.se

Telefontider

Måndag - Fredag
09.00 - 12.00

Mitt Konto

18-års gräns alltid

Varför snusmagasinet?

  • Fraktfritt alternativ vid köp över 899:-
  • Snabba leveranser
  • Stort utbud
  • Billigt snus online
  • Hem i brevlådan eller utlämningsställe

Hos oss handlar du alltid tryggt med säkra betal- och fraktsätt!

  • Antal artiklar: {{ cart.count }}st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan